OP DE HOOGTE BLIJVEN?

SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

FACEBOOK

TWITTER

SOCIAL MEDIA

LUBO INTERNATIONAL

HOME LUBO LUBRICATION TOEPASSINGEN DISTRIBUTIE NIEUWS VIDEO CONTACT
HOME LUBO LUBRICATION TOEPASSINGEN DISTRIBUTIE NIEUWS VIDEO CONTACT

Distributie

Lubo International levert veel aan groothandelaren, tussenhandelaren en overige leveranciers van bouten. Wij leveren zowel in binnen- als in buitenland. Welke soort schroefdraden je ook gebruikt, wij kunnen ze voorzien van Lubo Lubrication. Zo doen wij onder andere zaken met de

Grootste RVS specialisten van de wereld. Een van de grootste RVS specialisten van de wereld. Duitsland, Suriname, Belgrado, niks is ons te gek. Wij zorgen ervoor dat jij kunt genieten van het efficiënte werken met Lubo.

Snelle levering en korte lijnen

Wij leveren snel en het contact loopt via korte lijnen. Hierdoor kunnen wij snel anticiperen en weet je altijd waar je aan toe bent. Lubo International is voor iedereen toegankelijk en dus niet alleen voor grote partijen. Waar wij wel op letten is dat leveranciers gecertificeerd zijn. Op deze manier waarborgen wij de kwaliteit. Het is ons doel om het de eindgebruikers makkelijker te maken.


Lever eenmalig je voorraad in

Zit jij nog met een hele voorraad bouten? Geen probleem! Tegen een kleine meerprijs kun je ze eenmalig naar ons opsturen. Wij zorgen dat jouw voorraad bouten voorzien wordt van een laagje Lubo. Begin vandaag nog met Lubo en neem vrijblijvend contact met ons op.


Premium distributeurs Distributeurs Onderstaande bedrijven zijn distributeurs van Lubo International. Zij leveren bevestigingsmateriaal  dat voorzien is van Lubo Lubrication. Lubo International is een partnership aangegaan met de onderstaande bedrijven. Dat houdt in dat  zij bevestigingsmateriaal voorzien van Lubo Lubrication direct uit voorraad kunnen leveren. Ven Fasteners, Hapert (the Netherlands) Nederland (Klik voor de leverancier van uw keuze op desbetreffende logo) (Klik voor de leverancier van uw keuze op desbetreffende logo) K&G Builing Product